Sila » Specials » Hypotheek
Informatie van A tot Z - Artikelen Weetjes & Specials

Hypotheek Vragen Begrippen Tips

Hypotheek Vragen Begrippen Tips Hypotheek Vragen Begrippen Tips. Een hypotheek aanvragen en een eigen huis kopen, is een belangrijke stap. Bij de keuze uit vele verschillende hypotheekvormen en hypothecaire leningen, komen er erg veel vragen en begrippen naar voren. Om meer zicht te krijgen op al die hypotheken, leningen en regelingen, wordt in deze special een overzicht gegeven van vaak gestelde vragen bij hypotheekaanvraag, is er een hypotheek begrippenlijst en een artikel met tips voor Starters op de Huis- en Hypotheekmarkt

Eigen huis en Hypotheek

Een eigen huis kopen is een spannend en leuk avontuur. Alleen komt er erg veel bij kijken en de keuze die je nu maakt, heeft grote gevolgen voor zeer lange tijd, voor je toekomst. Het is dus erg belangrijk om van tevoren goede informatie te vergaren en je gedegen te oriënteren. Er zijn vele manieren om aan informatie te komen, zoals een hypotheekadviseur, hypotheek intermediair, een makelaar, verzekeringsagent, informatie van banken over geldleningen en hypothecaire leningen, hypotheek sites op Internet etc. De vraag is echter hoe objectief deze informatie is en in hoeverre het een verkooppraatje of promotie betreffende hypotheek of hypotheekverstrekking betreft.

Hypotheekvormen Hypotheek aanvragen

Een heel belangrijk onderdeel in het proces van een eigen huis kopen is natuurlijk het kiezen van een hypotheekvorm en het aanvragen van een hypotheek. De hypotheekkeuze die je in het nu maakt, heeft nog vele jaren invloed op je leven. Er zijn zo veel hypotheekvormen en hypotheekaanbieders, dat het kan gebeuren dat het je duizelt van alle termen, begrippen en regelingen. Dat je verdwaalt in hypothekenland. Om meer overzicht te krijgen van de ins en outs op het gebied van huis en hypotheek, is er in deze special in vier verschillende artikelen, objectieve, neutrale informatie overzichtelijk op een rijtje gezet.

Hypotheek Special

Deze Hypotheek Special bevat vier verschillende hypotheek artikelen, te weten:
  • Hypotheek - Vaak gestelde vragen
  • Hypotheek Begrippenlijst A - L
  • Hypotheek Begrippenlijst M - Z
  • Hypotheek Starters Tips

Ik wens jou of jullie het huis van je dromen en een geschikte, passende en goed voelende hypotheek toe!

Hypotheek - Vaakgestelde vragen

Een eigen huis kopen en daarmee een hypotheek afsluiten, is een grote stap die de nodige oriëntatie vergt. Bij een woning kopen en hypotheek aanvragen, komen vragen en begrippen naar voren als: wat is…
Gepubliceerd door Sila op 01-06-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
Schrijf mee!