Sila » Eten en Drinken: Pagina 2
Informatie van A tot Z - Artikelen Weetjes & Specials
Artikelen 11 - 20 van 27 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Kerststol - Weihnachtsstollen - Lekkernij om zelf te bakken

Kerststol - Weihnachtsstollen - Lekkernij om zelf te bakken

Bak ook zelf een lekkere kerststol oftewel een kerstbrood met een rijke vulling en zuivere amandelspijs. Een kerststol -ook wel Weihnachtsstollen genoemd- is een heerlijke en feestelijke delicatesse d… Recepten, 15-12-2008
Keuken - Maten en gewichten bij koken en bakken

Keuken - Maten en gewichten bij koken en bakken

Bij het bakken en koken kunnen de maten en gewichten in kookboeken een hele puzzel zijn. In het ene kookboek staat als maat of hoeveelheid product een snufje of een kopje, in het andere een theelepel… Bereiding, 06-12-2007
Koken en kookbegrippen - Kooktermen van A tot Z

Koken en kookbegrippen - Kooktermen van A tot Z

In kookboeken en bij weergave van recepten kom je heel wat kooktechnische begrippen en kooktermen tegen. Bij het volgen van recepten en de bereiding van (meer-gangen) diners kom je onder andere kookte… Bereiding, 07-12-2007
Leuke Paasbroodjes - Paasfiguurtjes voor Pasen

Leuke Paasbroodjes - Paasfiguurtjes voor Pasen

Paasbroodjes - paasfiguurtjes zelf bakken voor een paasmaaltijd of paasontbijt. Lekkere, feestelijke en ook decoratieve paasbroodjes, in de vorm van een paaspoppetje dat een paasei vasthoudt. Lekkere… Bereiding, 10-03-2008
Luxe Broodjes & Brood - Mooie Decoraties maken

Luxe Broodjes & Brood - Mooie Decoraties maken

Luxe feestelijke broodjes en brood voor feestdagen of een party kun je makkelijk zelf maken. De mooiste brooddeeg decoraties, versieringen of broodcreaties kun je eenvoudig aanbrengen d.m.v. insnijdin… Bereiding, 11-03-2008
Marsepein & Marsepeinen Decoraties - Figuren Sinterklaas

Marsepein & Marsepeinen Decoraties - Figuren Sinterklaas

Marsepein zelf maken: een recept op basis van amandelen en suiker. Marsepein werd al in de 8e eeuw in het Verre Oosten gebruikt. Deze zoete lekkernij wordt als ingrediënt en vulling voor taart, bonbon… Producten, 23-11-2008
Mislukt Eten voorkomen & oppeppen - Kooktips Trucs & Weetjes

Mislukt Eten voorkomen & oppeppen - Kooktips Trucs & Weetjes

Tips, trucs, foefjes en weetjes om de smaak van diverse etenswaren te verbeteren en bij het bereiden van eten mislukkingen op te lossen of te voorkomen. Weet jij het trucje bij aangebrande aardappels… Bereiding, 07-12-2007
Paasrecept Paasbrood - Vlechtbrood zelf bakken

Paasrecept Paasbrood - Vlechtbrood zelf bakken

Met Pasen wordt traditioneel veelal een vlechtbrood gegeten. De luxe broodjes en vlechtbrood horen bij het paasontbijt, maar zijn ook bij de brunch of een paasdiner erg lekker en decoratief op tafel.… Recepten, 10-03-2008
Peperkoekhuisje Recept - Decoratie bij kerst, Sint of feest

Peperkoekhuisje Recept - Decoratie bij kerst, Sint of feest

Peperkoekhuisje, -geveltje of andere feestfiguren voor een feestelijk gelegenheid bakken. Het recept en voorbeeld om deze lekkernijen te maken. Een peperkoekhuisje, kerstman, engel of sneeuwpop als ee… Diversen, 21-11-2008
Recepten met appel - hartig en zoet - lekker en gezond

Recepten met appel - hartig en zoet - lekker en gezond

Heerlijke recepten met appel, zowel zoete als hartige gerechten. Appel laat zich erg goed combineren met vlees, gevogelte, groenten, wild, kaas en natuurlijk in de appeltaart. Vele soorten appels van… Recepten, 12-10-2008
Schrijf mee!